Activiteiten

Hoofdlocatie “Vriescheloo”

Leef locatie in Vriescheloo, bij Paddock Paradise “Stichting Natuurlijk kind en Paard” *.

Paarden kunnen vanaf begin van de maand instappen om te leven in onze groep na een online intake gesprek van onze stichting op deze prachtige locatie. In het gesprek bespreken we de behoeften en wensen van het paard. Deze lijst wordt opgenomen in de individuele paardenbak zodat onze holistische visie het paard kan dienen.

“De visie is quality time voor het paard en zijn eigenaar.”
Pensioen paarden die naar onze Paddock Paradise komen (vanaf 15 jaar), daar verzorgen wij alle taken voor die nodig zijn. Op het gebied van het fysiek, mentaal en de omgeving waar het paard verblijft. Wij zijn vaak de laatste plek waar het paard in zijn leven verblijft. Onze rol is vooral de eigenaar ontlasten om nog optimaal te genieten van de momenten samen met het paard.

Door de holistische aanpak staat mobiliteit voorop. De pp biedt een plek in onze rustig stabiele groep. Gesitueerd op 2,7 hectare grond in Vriescheloo. De paarden hebben de beschikking over schuilstal van 160m2. Verder zijn er nog meer verschillende faciliteiten aanwezig, namelijk: Grote drinkbakken. Een buitenbak, grasrijbak 40 bij 20 mtr,.Zadelkamer, Vijf stallen, 5000 m2 winterpaddock, 1250m2 verhard pad. Op 3 km afstand ligt het Veelerdiep, en 10 ruiterroutes waar je uren kan vertoeven of rijden.

De paarden staan bij ons op nummer 1, spreekt dit je aan?
Onder ervaren begeleiding maken de paarden contact met elkaar. Vanuit aandacht, uitdaging en respectvol samen werken leven de paarden hier samen.

Contactdagen

  • Paarden eigenaren zijn altijd welkom ( laat het even weten)
  • Specialisten zijn welkom op afspraak

* Stichting Natuurlijk Kind en Paard
B. L. Tijdensweg 14
9699 TL Vriescheloo

Lesboek “JIJ en Je Paard” uitgever Boekscout

Lesboek is via de uitgeverij boekscout uit Soest te verkrijgen, bij deze uitgeverij mogen mensen met een idee, missie of als beginnende schrijver die van hun script een boek willen uitbrengen.  Uitgeverij “Boekscout” ** geeft iedereen een kans waar het verhaal van dienst kan zijn voor de ander.

Iedereen kan vanaf vorig jaar (2019) Juli het boek “Jij en Je Paard” aanschaffen van onze stichting € 20,00 per boek  Zie inhoud boek.

Onder begeleiding van dit boek maken we een start met clinic / workshops en lezingen bij maneges en zorgboerderijen die vanuit de veiligheid van paarden willen werken. Aandacht, uitdagingen op een respectvolle samenwerken staan centraal in de oefeningen en lessen van het boek. Via dit formulier kunt u een aanvraag doen voor uw bedrijf of organisatie.

** Uitgeverij Boekscout
Nieuweweg 109
3765 GC Soest

Website: www.boekscout.nl

 

Lessen tijdens schoolvakantie donderdagmiddag

Leslocatie in Vriescheloo, bij onze kindermiddagen**.

Kinderen kunnen vanaf Februari 2024 weer  lessen volgen op onze prachtige locatie.

Om meer uit de lessen te halen werken we met het E-Boek Zelf Paarden Trainen (downloaden e- boek).

Onder ervaren begeleiding een start maken in kleine groepen met paarden. Aandacht, uitdaging en respect vol samen werken staat centraal in de lessen. 5 euro proefles.

Lestijden donderdagmiddag  datum 22 februari 2024

  • 12.45 -13.45 uur 6-8 jaar
  • 14.00 -15.00 uur 9-11 jaar
  • 15.10 -16.10 uur 12-14 jaar

*** Holistisch instructeur
B.L Tijdensweg 14
9699 TL Vriescheloo

Website: aanmelden

Stichting Natuurlijk kind & paard

B. L Tijdensweg 14
9699 TL Vriescheloo
Telefoon: 06- 44750729
E-mail: Klik hier
KVK. 5295 3564

online-programma-mindful-loswerken

nationaal-fonds-kinderhulp