Paddock Paradise natuurlijke manier van paarden houden

paddock paradise

Nu in heel Nederland

Voor Paddock Paradise houders, Manegeruiters, Zorgboerderijen en paarden liefhebbers. Vanaf nu oefeningen en lessen volgen van onze stichting uit het boek Jij en Je Paard wat het je brengt is Onder begeleiding veilig leren ‘omgaan met paarden’. Bestel hier het boek » 

Natuurlijk kind en paard is in het leven geroepen om een paddock paradise te ontwikkelen waar oudere paarden vanaf 15 jaar samen leven. De groep werkt op basis van vertrouwen en respect. Om de groep zo te houden daar is kennis voor nodig. Deze kennis van de natuurlijke eigenschappen van het paard worden in lezingen, lessen en clinics gedeelt. Om het paard in balans te krijgen en te houden hebben we specialisten in huis. In ons programma werken we op een holistische manier, door naar het geheel te kijken, paarden zijn prooidieren dit heeft in het gedrag veel invloed. Onze specialisten weten hoe ze daar het beste mee om kunnen gaan. Bovendien verbeteren we zo de leefomstandigheden van het paard in de paddock paradise. Paarden ontdekken door de paddock paradise:

  • Nieuwsgierigheid
  • Vrij bewegen
  • Naar behoefte bewegen
  • Training

Met de paarden word op een respectvolle manier gewerkt en getraind waar vertrouwen uit voort komt. Dit zorgt ervoor dat de behoefte van het paard vervuld wordt. Geïnteresseerd? Kijk dan verder op de website. Nieuwe instroom begin van het jaar, start weer in januari. Voor meer informatie of aanmelding kunt contact met ons opnemen via mail of telefoon.

Gratis e-boek “Zelf Paarden Trainen”

zelf-paarden-trainen-marielle-renckens-250x380

Stichting Natuurlijk kind & paard

B. L Tijdensweg 14
9699 TL Vriescheloo
Telefoon: 06- 44750729
E-mail: Klik hier
KVK. 5295 3564

online-programma-mindful-loswerken

nationaal-fonds-kinderhulp